Snyggast på nätet

Av: Lotta Löfgren-Mårtensson



Det började när Elin kom till klassen. Elin bestämde att de två skulle vara bästisar. Först blev Emma lite smickrad, men nu känns det mest jobbigt. Elin-Klumpen i magen växer sig allt starkare. Hon klarar inte av att säga nej till Elin. Det är inte det att Elin är dum mot henne. Det är bara det att allt sker på Elins villkor.

Som de där bilderna de tog och la ut på nätet. Hon skulle ha gått direkt. Inte ha stannat, hur mycket Elin än tjatade. Men hon stannade kvar.

Å, vad hon ångrar sig ...



Min kommentar :
Den varväldigt lättläst (det var därför jah lånade den) Den var lite konstig oxå men ganska bra. Jag tycker att den är läsvärd. Det finns 3 böcker innan denna bok oxå typ om Emma.

Den får en :

 Den får en 3:a ;)

....

Hej !

Tänkte bara säga att det kommer en recension snart ...

Håller på att läsa ut den första Twilight - boken ... Bara 3 kap kvar ! Räknar med att jag är klar med den idag,, imorn eller på fredag :) Håll ut bara :]

Testamentet

Av: Laura Trenter och Katrin Jakobsen


Det är någonting mycket märkligt med att begrava en människa man aldrig träffat ...
Gilbert och Linn har åkt till Normandie tillsammans med greta för att närvara vid begravningen av en gammal bekant till Greta från förr - maris Vincent de la Chopp- och för att tillbeinga en vecka på hans slott. De inser snart att det är något som inte står riktigt rätt till på slottet. Den ena spöklika händelsen avlöser den andra. Men är det verkligen riktiga spöken? På vilket sätt är Jaques, som påminner greve Dracula, inbladad? Och hur dog egentligen Vincent?

Laura Trenter - barnens deckardrottning - och fotografen Katrin Jakobsen har tillsammans gjort ännu en spännande och annorlunda deckare. Testamentet är en fristående fortsättning på Fotoalbumet och Dagboken.


Min kommentar :
Jag tycker fof  att Laura är den bästa deckarsrkivaren :) Och den här boken är bara bäst :)

Den får :

Den får en till klar 5:a :)

Fotoalbumet

Av: Laura Trenter och Kartin Jakobsen


Det är någånting mycket märkligt
med vinden. Gilbert har alltid vetat det. Han känner på sig att om det är någonstans han kan få veta mer om sin döda pappa så är det där. En dag börjar konstiga saker att hända, en gammal mystisk katt dyker upp på omöjliga ställen, en gammal gumma tycker kunna läsa hans tankar. Och plötsligt hittar han ett av pappas gamla fotoalbum!

Laura trenter har tillsammans med fotografen Katrin Jakobsen gjort en spännande och annorlunda deckare. Bilderna i boken är viktiga, det händer saker i dem som kan leda både Gilbertoch den uppmärksamma läsaren gåtans lösning. Eller så är det tvärtom ...


Min kommentar :
Jag tycker att denna bok äger :) Jag älskar deckare och den här är skiit bra ;D Helt klart läsvärd,, jag tycker att du ska läsa den :D

Den får :

En klar 5:a :)




Allie Finkles REGLER - för - TJEJER DEN NYA TJEJEN

Av: Meg Cabot

Man ska inte låt en mobbare veta att man tar åt sig, för då vinner han eller hon

Om ett gäng tjejer i femman tycker att din lillebror är gullig så spela med.

När nån bestämmer sig för att spöa en är det bäst att gömma sig.


Min kommentar:
Jag tyckte att den var ganska tråkig i början. Ganska tråkiga regler nästan hela tiden. Men den blev bättre :) Jag tycker du ska läsa boken innan den hära. Jga fick den i julklapp. det är en bokjury (?) bok oxå :)

Den får :

Ganska bra bok....


TIDNINGSDECKARNA OCH VAMPYRERNA

Av: Arne Norlin

Vi tog oss försiktigt tillbaka mot huset där Ali bor.
Ali, som är snabbast av oss tre, erbjöd sig att speja. Han smög i förväg vid gathörnen för att kolla om några vampyrer gömde sig där bakom. Sedan vinkade han: fritt fram. Själv gick jag, mer eller mindre baklänges, några meter bakom Emma. Jag ville vara säker på att inga blodsugande vampyrer smög sig på oss bakifrån. Vi klarade oss nästan hela vägen ...


Min kommentar:
Jag tyckte att boken var väldigt spännande. Lajvet var lite svårt att förstå (tycker jag). Jag trodde inte att skurken var den som var skurken ! Jag tyckte boken var rätt så bra. Glöm inte att läsa dem andra böckerna i serien :)
Jag ger den:



För det var svårt att förstå lajvet !

Ny design!

Nu är det Emelie som skriver. Jag har ändrat designen.

Vad tycks?

Min blogg heter:
http://emele.blogg.se/

Så ni vet kan ni beställa design av mig gratis.  
Kolla bara på mina länkar där det strår ''Vill du ha en gratis design av mig?''.



Have a good day  ( Ha en bra dag)

RSS 2.0